art vlog blog

10 Euro korting op manga en kawaii kleding en accessoires vanaf een minimale bestelwaarde van 50,- euro

by | mei 19, 2015 | Nieuws over de webshop / website

10 euro korting bij EnChantalledBen jij ook op zoek naar leuke manga en of kawaii kleding en accessoires die je gewoon vanaf een Nederlandstalig website kan bestellen? Vooral leuke en originele shirts voor vrouwen zijn moeilijk te krijgen hier in Nederland. Shirts in verschillende modellen, die je een vrouwelijk gevoel geven, die lekker zitten en ook nog eens van goede kwaliteit zijn, met natuurlijk een manga of kawaii print die heel lang mooi blijft en onafhankelijk is van een anime serie. Bij mij kan je deze vinden. Mijn naam is Chantal en mijn doel is om meer vrolijkheid en plezier te brengen in de wereld door middel van mijn manga illustraties. Met mijn shop EnChantalled hoop ik dit doel te bereiken en jou blije gevoel te versterken.

Met veel liefde en plezier,

Chantal

Lekker shoppen

10 Euro korting op manga en kawaii kleding en accessoires vanaf een minimale bestelwaarde van 50,- euro.

Meer lees en kijk plezier!

Workshop: Digitaal Inkleuren

Workshop: Digitaal Inkleuren

In deze online manga workshop ga je een chibi kleurplaat digitaal inkleuren met de cel shading techniek. Dit is de inkleur techniek wat ook gebruikt wordt voor tekenfilms. Het is een ontspannen workshop, waar in ik laat zien hoe ik de techniek toepas en jij kan meteen...

Blijf op de hoogte!