Ben jij ook op zoek naar een mooie anime T-shirt specifiek voor vrouwen? Of wil je gewoon een top kwaliteit T-shirt met een mooi plaatje? Maak dan gebruik van deze actie.

anime t-shirt

Nog even en dan is het zomer. De tijd om lekker zonder jas in je T-shirt te lopen. Dan wil je natuurlijk wel een mooie T-shirt hebben en ben je manga en/of anime fan dan is het wel heel gaaf als het dan ook een mooie manga, anime T-shirt is. Toch?

De shirts zijn van top kwaliteit en blijven heel lang mooi. Verder zijn ze ook in verschillende modellen verkrijgbaar, waardoor je altijd het shirt kan vinden dat bij jou past. Sommige shirts gaan zelfs tot maatje XXXL. De anime en manga illustraties zijn volledig zelfbedacht en getekend. De illustraties behoren dus niet tot een (bekende) serie, waardoor de T-shirts tijdloos zijn. Oké, sommige series zijn heel goed en gaan heeeeeeeeeeel wat jaren mee, maar er is altijd het risico dat je er op uitgekeken raakt en dan ook niet meer met een shirt van die serie wil lopen. Hoe dan ook, een neutraal manga, anime shirt in je kledingkast kan zeker geen kwaad en maakt je outfit een stuk vrolijker.

Maar dat is natuurlijk mijn mening en de reden waarom ik een eigen manga, anime kledinglijn ben begonnen. Natuurlijk ben ik ook erg benieuwd naar jouw mening. Wat vind je van de T-shirts? Mis je nog een onderwerp, een thema, een kleur of een model? Welke illustratie vind je de mooiste? Vind je shirts met neutrale anime (dus niet van een serie) in jouw kledingkast passen? Laat het mij weten via de comments hieronder.

Interesse in een anime, manga T-shirts? Neem eens een kijkje in de webshop en gebruik code: TSHIRT2015 als je één of meer T-shirts wilt kopen, want tot en met 21 juni 2015 is er 15% korting op alle anime, manga T-shirts. En ook op de kawaii T-shirts 😉

De korting geld ook op de anime en kawaii T-shirts voor kinderen, tieners, baby’s en peuters.