art vlog blog

Art Studio Vlog 1: Voorbereiding anime conventie in 2022. Nieuwe shirts en chibi tekenboek maken.

by | mei 19, 2022 | Nieuws over de webshop / website | 0 comments

Over de video

Hoi geweldige manga eyecandy verzamelaar, vandaag doe ik het even anders. Ik ga voor een aantal weken tot en met Abunai vloggen.

Elke week zal er dan een vlog zijn, waarin ik je meeneem achter de schermen van de voorbereiding op een conventie. Ik ben bezig met een aantal nieuwe tekeningen en eyecandy en in deze vlog wil ik je alvast de nieuwe kawaii gamer shirts laten zien en het stap voor stap chibi tekenboek. Dit boek is dus nog in de maak en wordt een tastbaar boek. Ik kan er later altijd nog een e-boek van maken voor de liefhebbers.

Ik heb het ook even over het feit dat ik op het moment maar 2 uur kan werken op een dag, omdat ik op het moment meer rug pijn heb. Ik vind dit niet erg, het geeft mij de gelegenheid om op een zo leuk mogelijke en efficiënte manier mijn werk te doen. Ik zie het als een uitdaging. De rest van de dag ben ik vooral leuke dingen aan het doen dat mijn rugpijn verminderd, daar valt een middag dutje ook onder. Lekker ontspannend.

Nieuwe manga tekenworkshops komen er wel weer aan. Er staat er een voor in juni gepland.

Veel kijk plezier!

anime ketting manga brons blauw viool violist sieraden muziek

Weekly EnChantalled + Printeble t.w.v. €4,00 nu gratis. Download hier:

Meer lees en kijk plezier!

Workshop: Digitaal Inkleuren

Workshop: Digitaal Inkleuren

In deze online manga workshop ga je een chibi kleurplaat digitaal inkleuren met de cel shading techniek. Dit is de inkleur techniek wat ook gebruikt wordt voor tekenfilms. Het is een ontspannen workshop, waar in ik laat zien hoe ik de techniek toepas en jij kan meteen...

Blijf op de hoogte!