Het maken van een manga is een avontuur! Deze willen we graag met je delen.

Ik heb al een paar keer laten vallen dat ik bezig ben met een manga (stripboek). Dit is een groot project waar ik voorlopig nog wel zoet mee ben, want het worden twee dikke manga boeken. Het verhaal is van schrijfster Maria Joanne Wolf en samen met haar werk ik aan een stripboek vertaling van haar bestaande tweedelige boeken serie Boranda.

Boranda Sneak Peek

NEEM ALVAST EEN KIJKJE!

Z

Hoe ver zijn we?

%

Voortgang Storybordfase

%

Voortgang Concept art fase

%

Uitwerking van de manga

%

Voortgang kaft en afwerking

Het verhaal

Wat we alvast kunnen vertellen over Boranda:

De twintigjarige Nena heeft haar studie afgerond en is helemaal klaar voor de rest van haar leven. Echter: eenmaal terug in haar geboortedorp, loopt alles niet zoals ze had gehoopt. Verschillende gewelddadige incidenten volgen elkaar in rap tempo op en Nena is er tegen wil en dank steeds bij betrokken. Ze ontdekt dat ze beschikt over een bijzondere gave, en daarmee staat haar leven drastisch op de kop.
Nena blijkt een andere wereld te kunnen ervaren; ze is een zogenaamde “wisselaar’. Haar parallelle werkelijkheid, een wereld anders dan de onze, heet Boranda. Samen met Shandor, ook een wisselaar, leert ze deze nieuwe wereld kennen. Maar het leven als wisselaar is niet zonder gevaar en al snel weet Nena niet meer wie ze nog kan vertrouwen…

Op www.wisselvanwereld.nl kun je meer info vinden over het verhaal en schrijfster Maria.

Genre

avontuur, fantasie met humor en actie

Leeftijdscategorie

16+ Sommige scenes bevatten geweld of erotische momenten.

Volg ons avontuur!

Boranda Sneak Peek

 

DOE MEE! NEEM ALVAST EEN KIJKJE !

 

Je krijgt een PDF met 4 blz concept art van Boranda. Ook sturen we je nog 8 e-mails na met leuke Boranda art en Boranda weetjes. Psst… plus een video waarin ik een bladzijde uitwerk.

Schrijf je dus hier in!