Afgelopen week was ik weer verder gegaan met de ’50-manga-portretten-uitdaging’. Een groot deel van de deelnemers hebben hun portret al gekregen en het einde is in zicht. Aan iedereen die zijn of haar portret nog niet gekregen heeft vraag ik nog even geduld. Ik kreeg hele leuke reacties terug en die geven mij echt de motivatie om jullie portretten zo snel mogelijk af te maken.

“Bedankt van het sturen van het portret!! Ben er echt blij mee”!!

“Super bedankt.
Ik vind hem erg mooi en ga er zeker over na denken of ik hem ergens op wil hebben”.

“ik vind ze super mooi! Ik wist niet dat ik zo schattig kon zijn :3”

Van dit soort reacties wordt ik erg blij! Het geeft me kracht om nog meer mooie en vrolijke illustraties en portretten te maken en dat terwijl ik al lekker geïnspireerd ben. Ik heb ontzettend veel leuke ideeën en ik ben aan aantal dingen al aan het uitvoeren.
De pagina voor Speciaal Portret wordt op dit moment aangepast zodat deze mooier en overzichtelijker wordt met nog meer producten waar je uit kunt kiezen. Ik heb ook een geweldig idee om een goed doel te koppelen aan Special Portret. Welk goed doel het gaat worden ben ik nog niet uit maar het idee spreekt me erg aan. Het wordt in ieder geval een doel waar ik ook echt achter sta. Maar het hoofddoel van Speciaal Portret blijft om jouw en anderen plezier en vrolijkheid te geven.

Hieronder staan een aantal portretten van de ’50-manga-portretten-uitdaging’ die al af zijn. Ik hoop dat deze portretten jou vrolijkheid geven.

Voor_na_SP13

“Toen ik voor het eerst van speciaal portret hoorde, wist ik niet wat ik ervan kon verwachten. Nu ik het resultaat heb gezien ben ik er erg enthousiast over. De tekeningen lijken op het origineel en zijn toch helemaal uniek. Ik raad het ook echt  aan anderen aan, want het resultaat mag er zeker wezen”. -Nadine

SP18_preview_by_EnChantalled SP32_preview_EnChantalled SP34_preview_EnChantalled SP35_preview_EnChantalled SP36_preview_EnChantalled SP38_preview_EnChantalled

Ik neem in het nieuwe jaar weer nieuwe opdrachten aan. Heb je interesse? Overweeg dan om lid te worden van mijn nieuwsbrief. Je weet dan als een van de eerste wanneer ik weer nieuwe opdrachten aanneem.

Met veel liefde en blijdschap,
Chantal