Hoera het is gelukt!

Vanaf nu kun je bij mij ook andere dingen kopen dan manga en kawaii kleding en telefoonhoesjes.

kawaii wenskaart turquoise_EnChantalled portemonnee_voorkant_jachtvogel_EnChantalled

Wat kan je vinden in de nieuwe winkel.

Vanaf nu kan je alle manga en kawaii dingen die ik eerst alleen verkocht op anime conventies ook online bestellen. Zoals:

  • portemonnees,
  • wenskaarten,
  • sleutelhangers,
  • stickers,
  • tassen,
  • klokken,
  • kettingen.

Wat er nog komen gaat.

Daarnaast ben ik van plan het uit te breiden met digitale producten en in de toekomst zal ik er ook mijn stripboeken verkopen. Ik hoop je op deze manier te voorzien van nog meer manga en schattigheid in je leven en hierdoor meer plezier en vrolijkheid! O, wat is het heerlijk om mijn illustraties met jou te delen. Te delen met mensen die ook dol zijn op schattige personages en creaties, die graag vrolijk zijn, die zich willen omringen met vrolijke spullen en graag zich zelf zijn en willen genieten van wat hen blij maakt.

Je kan nog steeds manga en kawaii kleding kopen.

Natuurlijk is de manga en kawaii kleding- en telefoonhoesjeswinkel nog steeds aan deze site gekoppeld. Ik zal geregeld nieuwe illustraties en producten plaatsen, zodat jij ook daar met veel plezier kan blijven shoppen. De betaling en verzending wordt daar afgehandeld door mijn geweldige partners van het Spreadshirt team.

Veilig shoppen.

In de nieuwe shop betaal je direct aan mij…oké, via Mollie*: Een bekend bedrijf dat zorgt voor een beveiligde betaal omgeving. Bijna direct dus en vooral veilig. Ook je gegevens achterlaten, zodat je de volgende keer niet alles opnieuw hoeft in te vullen, gebeurd in een veilige omgeven. Het beveiligen van jou gegevens was uiteindelijk een klein avontuur geworden, dat ik deelde op Facebook. Maar voor de gelegenheid deel ik het nu ook hier.

* Mollie website

WEBSITE LICHT ER UIT_EnChantalled

Website EnChantalled weer online_EnChantalled

manga en kawaii winkel

Nu ben ik erg benieuwd wat je van de nieuwe shop vind. Hoe ervaar je het? Welke spullen en illustraties zou je graag willen zien? Ik vind het heerlijk om wat van jou te horen dus vertel in een reactie hieronder wat jij van de nieuwe shop vind.

Een liefdevolle groet,

Chantal