Dutch Comic Con lente 2019 is al weer een week voorbij. Tijd dus voor wat mooie stand foto’s en manga portretten!

Laten we beginnen met de manga portretten. Dit keer had ik besloten niet live te tekenen, want ik had…tja…geen ruimte. Alle ruimte was nodig voor de producten!

Ondanks dat werd ik toch gevraagd of ik een portret wilde maken. Natuurlijk doe ik dat, zolang ik het thuis kan doen en een een week later mag opsturen. Voor het opsturen reken ik dan geen extra kosten. ;D

Hieronder twee portretten van hele blije DCC con gangers.

Voordat een conventie begind, ben ik al een aantal dagen bezig met de voorbereidingen. Een van die voorbereidingen waren de sleutelhangers. Dit jaar wilde ik nieuwe sleutelhangers maken. En niet zomaar nieuwe, maar een upgrade.

Als je een keer op een anime of comiccon bent, waar ik ook ben. Kom dan zeker even langs om het resultaat te bewonderen. De prints zijn nu haar scherp. Ik ben er zelf heel enthousiast over!

En dan natuurlijk de stand zelf. We hadden weer een gezellige plek in de dealerroom. En zoals elke keer is die GROOT op Dutch Comic Con. Zowel ik als Pieter hebben tussen het werken door, een paar keer een groot rondje gemaakt. Eigenlijk meerdere, zodat we ook daadwerkelijk alles gezien hadden. En al mijn collega vrienden gesproken hadden.

De manga Nightcore jurk namen we voor de eerste keer mee naar de conventie. Ze is verkrijgbaar in de maten Xs tot en met XL.

De ringen en oorbellen zijn met de hand gemaakt. Ik heb zelf de plaatjes met hoge kwaliteit papier en inkt uitgeprint en achter glas op de ring of oorbel geplaatst. De plaatjes zijn natuurlijk mijn eigen illustraties. De basis van de ring en de glaasjes koop ik in.

Deze sieraden staan op het moment van schrijven nog niet in de shop.

Deze laatste foto is zo leuk geworden! Het is gemaakt door Leticia oprichter van kleding merk Kaomoji. Zij en James waren onze buren. Ik wilde ze al heel lang ontmoeten, want ze staan op de zelfde conventies als ik en we werken allebei aan onze eigen (kleding)merk. Het is zo leuk om mensen te ontmoeten die een soort gelijke droom hebben. Maar goed, elke keer kwam het er niet van (alle standhouders hebben het erg druk tijdens  cons :P). Dus dat ze onze buren waren was voor mij extra speciaal.

Het was weer een super leuke en gezellige con. Bedankt iedereen die wat bij ons gekocht hebben of een manga portret hebben laten maken!

De eerst volgende conventie is Tomocon in Oss op 13 en 14 april. Daar geef ik dan ook manga teken workshops en vier ik zoals ieder jaar mijn verjaardag!

 

Groetjes,

Chantal

(EnChantalled)