Sommige hebben haar al gezien, Nimbus! Sinds afgelopen zaterdag (4 oktober) op Tomofair versterkte ze team EnChantalled. En wat had ze een aandacht! Ze was eerst erg verlegen. Ze durfde eigenlijk niet achter de kledingrek vandaan te komen. Uiteindelijk had ik voor haar een naamplaatje gemaakt met haar functie voor die dag: medewerker e-mailregistratie nieuwsbrief. Ook kreeg ze een schriftje en een potlood. Nu kon ze aan geïnteresseerden vragen of zij lid wilde worden van de nieuwsbrief. Natuurlijk vond ze dat eerst eng, maar al gauw raakte ze gewend aan al die positieve aandacht. En toen er ook nog mensen zich gingen inschrijven, was Nimbus helemaal trots op zichzelf. Ook de overige teamleden en ik zijn erg blij met Nimbus.

Gewoon omdat ze mega bovennatuurlijk schattig is!! We houden van je Nimbus!

tomofair3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tomofair2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kort over Nimbus:
Naam : Nimbus
leeftijd: geen idee
Geslacht: vrouw
Hobby’s: cosplay
Lievelingskleur: geel
Favoriete anime: Pffff, moet ik er een kiezen?
Hoe ken je Chantal?: Chantal heb ik ontmoet op Moshi Moshi afgelopen juli en sindsdien ben ik bij haar gebleven.
Wat is je functie binnen EnChantalled?: Dat is nog niet helemaal duidelijk. Ik wilde assistent worden, maar die functie is al bezet door Schaap. Nu ga ik in ieder geval mee naar conventies, want dat wil Schaap niet.

Ondertussen thuis:

manga_lezen_kussen_schaap_enchantalled

We zijn dus nu met zijn vieren. Nimbus, Schaap, Pieter (mijn vriend) en ik. Pieter en ik wonen nu al een hele tijd samen en we zijn nog steeds gelukkig. En ik vind het zo fijn dat Pieter mij het ondernemerschap gunt en mij helpt op conventies en mij help bij het onderhouden van de website.

Tomofair4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We hebben het afgelopen zaterdag erg leuk gehad. Heel veel leuke mensen ontmoet en ook bekenden weer gesproken. Ik ben dol op conventies, omdat de sfeer zo gezellig en blij is. En dat was het ook op Tomofair. Super! We hadden dit keer ook een mega grote kraam. Ik had dit keer 4 meter besteld, groter dan normaal, zodat ik een extra kledingrek kwijt kon voor alle truien en shirts met lange mouwen. Daarnaast was de kraam breder dan gebruikelijk op conventies. Dat was echt relaxt. Ook kreeg niet allen Nimbus super leuke reacties, de kleding, tassen en andere spullen ook! En dat zijn de producten waar ik jou mee wil helpen jouw leven nog leuker te maken. Blijkbaar doe ik iets goed, want ik zag heel veel blijde gezichten bij mijn kraam.

Super bedankt iedereen voor je positieve reactie en voor de gene die wat gekocht hebben. Heel veel plezier er mee!

tomofair1tomofair5 tomofair9 manga_wenskaarten_anime_kawaii_kaart_wenskaart_kaarten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volgende week ga ik verder met de 50 portretten van Tomocon april 2014. In mijn blog zullen dan steeds meer portretten verschijnen en als ik toestemming krijg van degene die ik nagetekend heb, ook de foto’s ter vergelijking.