Fijne kerstdagen en een gelukkig 2017!

by | dec 23, 2016 | Geen categorie

Wauw, en zo is er weer een jaar voorbij. Er is veel gebeurd dit jaar en toch ook weer zo weinig. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik heb altijd zoveel ideeën dat ik wil uitvoeren. Een aantal neem ik mee naar 2017 en ik kan bijna niet wachten om er mee aan de slag te gaan.

  • Zo heb ik heel veel zin om mijn eerste manga/stripboek uit te geven. Ik wil dat 2017 waarmaken!
  • Daarnaast verwacht ik dat ik verder mag werken aan de kinderboeken Ella het Elfje.
  • Natuurlijk ga ik ook weer verder met illustraties maken voor op shirts, tassen, wenskaarten en dergelijke.
  • Ik zit er ook over te denken om art prints en schilderijen van mijn werk te gaan verkopen.

Genoeg ideeën dus.

En jij? Ik hoor graag wat jij van plan bent in 2017.

Heel veel plezier en vrolijkheid deze kerstdagen en een super gelukkig en inspiratievol 2017!

 

Blijf op de hoogte!

VIP voordelen:

Elke week een mooie illustratie of schets in je mailbox

Als eerste op de hoogte van kortingen

Exlusieve kortingen alleen voor VIP

Een leuk E-cadeau op je verjaardag

Meer lees en kijk plezier!

Stay Home Comic Con 13 en 14 juni | Planning

Stay Home Comic Con 13 en 14 juni | Planning

Dit weekend doet EnChantalled mee met Stay Home Comic Con! Dus nog meer leuks voor jou! Hieronder alles wat ik voor dit weekend gepland heb. Inclusief alle Kortingsacties, Tekenworkshops, Cadeautje bij bestellingen en de Chibi Portretten (nieuw!). Klik op de plaatjes...