art vlog blog

Fijne kerstdagen en een gelukkig 2017!

by | dec 23, 2016 | Nieuws over de webshop / website

Wauw, en zo is er weer een jaar voorbij. Er is veel gebeurd dit jaar en toch ook weer zo weinig. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik heb altijd zoveel ideeën dat ik wil uitvoeren. Een aantal neem ik mee naar 2017 en ik kan bijna niet wachten om er mee aan de slag te gaan.

  • Zo heb ik heel veel zin om mijn eerste manga/stripboek uit te geven. Ik wil dat 2017 waarmaken!
  • Daarnaast verwacht ik dat ik verder mag werken aan de kinderboeken Ella het Elfje.
  • Natuurlijk ga ik ook weer verder met illustraties maken voor op shirts, tassen, wenskaarten en dergelijke.
  • Ik zit er ook over te denken om art prints en schilderijen van mijn werk te gaan verkopen.

Genoeg ideeën dus.

En jij? Ik hoor graag wat jij van plan bent in 2017.

Heel veel plezier en vrolijkheid deze kerstdagen en een super gelukkig en inspiratievol 2017!

 

Meer lees en kijk plezier!

Workshop: Digitaal Inkleuren

Workshop: Digitaal Inkleuren

In deze online manga workshop ga je een chibi kleurplaat digitaal inkleuren met de cel shading techniek. Dit is de inkleur techniek wat ook gebruikt wordt voor tekenfilms. Het is een ontspannen workshop, waar in ik laat zien hoe ik de techniek toepas en jij kan meteen...

Blijf op de hoogte!