Wauw, en zo is er weer een jaar voorbij. Er is veel gebeurd dit jaar en toch ook weer zo weinig. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik heb altijd zoveel ideeën dat ik wil uitvoeren. Een aantal neem ik mee naar 2017 en ik kan bijna niet wachten om er mee aan de slag te gaan.

  • Zo heb ik heel veel zin om mijn eerste manga/stripboek uit te geven. Ik wil dat 2017 waarmaken!
  • Daarnaast verwacht ik dat ik verder mag werken aan de kinderboeken Ella het Elfje.
  • Natuurlijk ga ik ook weer verder met illustraties maken voor op shirts, tassen, wenskaarten en dergelijke.
  • Ik zit er ook over te denken om art prints en schilderijen van mijn werk te gaan verkopen.

Genoeg ideeën dus.

En jij? Ik hoor graag wat jij van plan bent in 2017.

Heel veel plezier en vrolijkheid deze kerstdagen en een super gelukkig en inspiratievol 2017!