Hoi Lieve vrienden, volgers en collega kunstenaars, ik wil jullie laten weten dat ik dit jaar niet op Abunai sta met een kraam.

Ik ben gelukkig, maar ik heb al een lange tijd last van rugpijn en moeheid.

Conventies zijn voor mij op het moment te zwaar. Daar komt bij dat ik weinig heb kunnen tekenen dit jaar. Waardoor ik geen nieuwe items heb kunnen maken. Helaas dus ook geen nieuwe Mama Rond Konijn T-shirt.

Ik werk dus op het moment bijna niet. De webshop en onlinemangaworkshops.nl zijn open en ik neem nog wel bestellingen aan. Voor vragen ben ik alleen bereikbaar via de e-mail.

Ik maak voorlopig geen nieuwe tekeningen en ben afwezig op mijn socialmedia kanalen, Youtube en de weekly EnChantalled (nieuwsbrief). Sorry daar voor. Wanneer ik weer beter genoeg ben zal ik dat weer op pakken.

Misschien was het je al opgevallen dat ik al een tijd niet meer gepost heb. Het gaat gewoon even niet.

Laten we zeggen dat ik een sabbatical neem. Ik ben nu vooral bezig met activiteiten die mijn gezondheid bevorderen. Het zijn leuke activiteiten hoor, dus ik heb wel heel veel plezier.

Verder slaap ik veel en dat vind ik heerlijk om te doen. Tenminste sinds ik geaccepteerd heb dat het is zoals het is.

Geen idee wanneer ik mijn baan als manga kunstenaar weer kan oppakken. Voor nu wil ik jullie allemaal heel veel plezier en vrolijkheid toe wensen. 🥰

Groetjes,
Chantal (EnChantalled)