Hoi geweldige volger!

Ik ben weer terug van vakantie! Ik heb heerlijk genoten in Griekenland en ondanks dat het weer hier in Nederland echt herfstachtig is, vind ik het niet erg dat mijn vakantie over is. Want ik heb zoveel leuke dingen te doen voor jou! Zoals deze give-a-away! Bekijk de film hoe je mee kan doen. In de film vertel ik ook over de twee nieuwe functies die ik toegevoegd heb aan de webshop, om het winkelen voor jou nog aangenamer te maken. Zo kan je nu live chatten met mij, wanneer ik online ben en kan je producten die jij leuk vind toevoegen aan een wenslijstje.

Het Facebook bericht vind je hier:https://www.facebook.com/Enchantalled/

De algemene voorwaarde voor winacties vind je hier: https://enchantalled.com/winacties-en-give-a-way-voorwaarden/

Mocht je vragen hebben stel ze gerust hier of bij het Facebook bericht.

Ik ga weer gauw verder, want er is nog veel te doen om jou de komende drie feestmaanden van nieuwe producten en illustraties te voorzien en nog van veel meer, zoals leuke acties en Boranda content voor degene die zich daar voor opgeven (zie vorige post).

Tot Gauw!

Chantal