Je bent op de Nederlandse website

JOUW ILLUSTRATOR voor vrolijke MANGA en KAWAII KLEDING en ACCESSOIRES

Nu met gratis verzenden. Behalve op de boeken

VOOR MANGA EN KAWAII LIEFHEBBERS VAN 0 TOT ONSTERFELIJK

De leukste Cadeautjes

Stel samen met korting
Sleutelhangers, Buttons, Ansichtkaarten en waaiers.
Spreadshirt shop
Shirts, Schorten, Hoodies. Ook kinder- en baby kleding
j

Speedpaint Video:

j

Illustratie van de maand

Kinderboeken

Voor deze leuke kinderboeken heb ik de illustraties gemaakt.

Natuurlijk signeer ik ze als je ze bij mij besteld.

Meest Gekocht

 ONLINE MANGA WORKSHOPS

Dol op manga tekenen? En wil je graag beter worden?

Schrijf je dan in voor de online cursus chibi tekenen, want deze en de andere online manga tekenlessen die ik op het moment aan het maken ben in een geheel nieuw online leeromgeving zullen jou tekenskills meerdere levels omhoog brengen, terwijl je plezier in tekenen behoud en steeds creatiever wordt in het bedenken wat voor leuks je vandaag gaat tekenen.

Weg met de tekenblokkades! Trots op je eigen illustraties.

De Online Cursus: Chibi tekenen is nu live!

Online cursus: Chibi tekenen

€ 97,-

Al meer dan 70 deelnemers!

Doe jij ook mee?

Conventies

JE KAN MIJN STAND BEZOEKEN OP

Dit jaar doe ik even geen conventies.

Webwinkel en Artist

Chantal Visser

Chantal Visser

illustrator, manga artist

Hoi, leuk je te ontmoeten!

Mijn naam is Chantal en ik houd er van om mooie vrolijke illustraties in manga stijl te maken en hier wat mee te doen, zodat ze ook een functie hebben. Mijn missie is vooral om vrolijkheid en plezier via mijn illustraties te verspreiden. Mijn illustraties kunnen zowel schattig, als avontuurlijk zijn. Ik laat me graag inspireren door anime, manga, fantasie, games (meestal met coole art), lolita jurken, andere artist, films en animatie films. Ik werk graag aan meerdere projecten tegelijkertijd. Zo maak ik naast losse illustraties voor in de shop, ook manga teken cursussen, werk in opdracht en werk ik aan twee stripboeken.

Unieke manga en kawaii items:

Welkom op de meest vrolijke en schattige webshop met originele manga en kawaii items van Nederland. Hier staat onze voorliefde voor manga, anime en kawaii geïnspireerde illustraties centraal. Bij EnChantalled vind je dan ook een groeiende collectie van leuke items met een originele print. Zo hebben we tassen, portemonnees, wenskaarten, sleutelhangers, buttons, art prints, schorten, kleding, zoals damesshirts en baby shirts en nog veel meer! Van alles wat, zodat jij met gemak wat kan vinden wat bij jou past. Bij EnChantalled koop je iets, omdat je het mooi vind, het je blij maakt, je inspireert, je voorliefde voor art of de manga tekenstijl kan showen en dat allemaal zonder zorgen dat je iets koop van een serie die je misschien wel stom vind. EnChantalled verkoopt namelijk geen fanart. Unieke items voor een unieke jij.

 

Manga art en illustraties:

Bij EnChantalled zijn alle illustraties en prints met liefde zelf gemaakt door Chantal en professioneel op verschillende producten bedrukt. Je kan de illustraties of manga art ook kopen als art- print of schildrij in verschillende maten. Soms worden er ook originelen verkocht. Voor iedere kunstverzamelaar of art collector is er wel een art piece dat past binnen zijn budget.

“Alle illustraties en manga art hebben als doel vrolijkheid te verspreiden. Ik hoop op deze manier je plezier in het leven op deze mooie aarde te vergrootte”.

– Chantal (EnChantalled)

Illustraties en manga portretten op maat:

Heb jij een leuk project waarbij je een illustrator nodig hebt, die gespecialiseerd is in schattige, vrolijke illustraties in manga tekenstijl, neem dan contact met me op. Ik heb ervaring met het maken van illustraties voor kinderboeken (zie Ella het elfje), illustraties voor op websites en verschillende drukwerk mogelijkheden. Meer info hoe ik te werk ga vind je onder Maatwerk.

Ik werk zowel in opdracht voor bedrijven als particulieren.

Wil je iemand of jezelf verrassen met een leuk manga portret, dan heb ik meerdere opties voor je. Het meest populair is de potlood tekening op FSC gecertificeerd papier. Maar je kan ook een kleuren portret laten maken en deze op canvas of zelfs een tas laten bedrukken! Heel veel is mogelijk en dit maakt EnChantalled uniek als het op manga portraiten gaat.

EnChantalled inhuren voor jou evenement:

Heb je een leuk evenement en zoek je iemand die live manga portretten of manga tekenworkshops kan geven? EnChantalled heeft ruime ervaring met het tekenen van manga portretten en het geven van tekenworkshops op evenementen.

Conventies:

EnChantalled staat geregeld met haar stand op een animeconvetie of comic con. Dit zijn gezellige evenementen, waar jong en oud hun fandom over manga, anime, comics, film en Japan gerelateerde onderwepen met elkaar delen. Er is altijd veel te doen.