Over de video

In deze aflevering van EnChantalled maak ik een manga kunstwerk na een date met een kapper/barbier. In mei 2021 kreeg ik de opdracht van Shuffle Alkmaar om mee te doen met hun project: Daten met een kunstenaar. Ze zouden mij (de kunstenaar) in gesprek laten gaan met een ondernemer in Alkmaar. In dit geval Patrick de eigenaar van de Barbier in Alkmaar. Het was een super gezellig gesprek en we bleken best veel gemeen te hebben. In deze video zie je hoe het kunstwerk versnelt tot stand komt. In de tweede video van Shuffle zelf, zie je de onthulling.

Ik teken digitaal in Clip Studio Paint.

Dit kunstwerk was in opdracht en is maar 1 exemplaar van. Maar ik heb ook eigenwerk waar je de artprint wel van kan kopen.

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.