LEVEL UP! Ik ben zo blij! De webshop is aangepast zodat je nu nog fijner en makkelijker online manga en kawaii kleding en accessoires kan shoppen. En mocht je even geen geld hebben, kan je nu ook heel gemakkelijk je favo item via socialmedia delen. Handig bijvoorbeeld als je bijna jarig bent ;D Klik op de link om direct naar de shop te gaan: http://shop.spreadshirt.nl/enchantalled/

anime manga kawaii webwinkel EnChantalled

 

 

 

 

 

 

De webwinkel is met veel liefde en plezier voor jou aangepast, zodat je met nog meer plezier kan shoppen. Ik ben daarom erg benieuwt wat je van de verbetering vind. Is er iets wat je vervelend vind en wat vind je super goed? Laat je antwoord achter in de comment hier onderaan.

Je antwoorden neem ik mee voor een toekomstige update. Verder ben ik nieuwsgierig of ik mijn werk goed doe. Ik krijg geregeld positieve reacties van klanten en dat motiveert om nog meer mijn best voor jullie te doen. Daarom ben ik altijd nieuwsgierig naar jou mening. Wat kan ik voor je doen om je nog meer plezier en vrolijkheid te geven met mijn illustraties, kleding en accessoires?