Voordat je gaat beginnen aan ‘Drie kleine otaku’, wil ik je eerst bedanken voor je suport. Zonder jou zou EnChantalled niet kunnen bestaan. Dank je wel!

Drie kleine otaku is een korte strip over drie kleine chibi vriendinnen die grote anime-, Japan- fan zijn. Ze doen aan cosplay, kijken anime, spelen Japanse games…en zijn duidelijk otaku. Zoals je waarschijnlijk al weet maak ik graag stripverhalen. Manga maken staat in mijn top 10 van dingen die ik super leuk vind om te doen. Mijn droom is om meerdere stripboeken / manga uit te geven en hier ook van te kunnen leven. Mijn droombaan :D. Op het moment werk ik aan twee manga tegelijkertijd, waarvan ik nog niet veel kan laten zien. Daarom leek het me leuk om mee te doen met de Dutch Manga Awards. Hiervoor moest ik een kort stripje maken van maximaal 6 bladzijde. Dit was voor mij een uitdaging. Ik ben meer van de lange verhalen. Toch is het mij gelukt om een grappig verhaal neer te zetten met mega schattige karakters. Nieuwsgierig wat hen overkomt? Heel veel plezier met lezen!

manga, webcomic, stripverhaal, drie kleine otaku, enchantalled, dutch manga awards, animecon

manga, webcomic, stripverhaal, drie kleine otaku, enchantalled, dutch manga awards, animeconmanga, webcomic, stripverhaal, drie kleine otaku, enchantalled, dutch manga awards, animeconmanga, webcomic, stripverhaal, drie kleine otaku, enchantalled, dutch manga awards, animeconmanga, webcomic, stripverhaal, drie kleine otaku, enchantalled, dutch manga awards, animeconmanga, webcomic, stripverhaal, drie kleine otaku, enchantalled, dutch manga awards, animecon

Nieuw! In de EnChantalled Spreadshirt shop

De shirts uit de strip!!! Verschillende modellen shirts, tops en truien verkrijgbaar voor dames, kinderen, baby’s en zelfs voor je vriend/man ;D Op het moment is alleen ‘Free Hugs’ leverbaar. ‘Otaku Friends’ is nog in de maak (wordt vervolgd). Klik op het plaatje om naar de shirts te gaan.

NIEUW! In de EnChantalled shop.