Voordat je gaat beginnen aan ‘Drie kleine otaku’, wil ik je eerst bedanken voor je suport. Zonder jou zou EnChantalled niet kunnen bestaan. Dank je wel!

Drie kleine otaku is een korte strip over drie kleine chibi vriendinnen die grote anime-, Japan- fan zijn. Ze doen aan cosplay, kijken anime, spelen Japanse games…en zijn duidelijk otaku. Zoals je waarschijnlijk al weet maak ik graag stripverhalen. Manga maken staat in mijn top 10 van dingen die ik super leuk vind om te doen. Mijn droom is om meerdere stripboeken / manga uit te geven en hier ook van te kunnen leven. Mijn droombaan :D. Op het moment werk ik aan twee manga tegelijkertijd, waarvan ik nog niet veel kan laten zien. Daarom leek het me leuk om mee te doen met de Dutch Manga Awards. Hiervoor moest ik een kort stripje maken van maximaal 6 bladzijde. Dit was voor mij een uitdaging. Ik ben meer van de lange verhalen. Toch is het mij gelukt om een grappig verhaal neer te zetten met mega schattige karakters. Nieuwsgierig wat hen overkomt? Heel veel plezier met lezen!

manga, webcomic, stripverhaal, drie kleine otaku, enchantalled, dutch manga awards, animecon

manga, webcomic, stripverhaal, drie kleine otaku, enchantalled, dutch manga awards, animeconmanga, webcomic, stripverhaal, drie kleine otaku, enchantalled, dutch manga awards, animeconmanga, webcomic, stripverhaal, drie kleine otaku, enchantalled, dutch manga awards, animeconmanga, webcomic, stripverhaal, drie kleine otaku, enchantalled, dutch manga awards, animeconmanga, webcomic, stripverhaal, drie kleine otaku, enchantalled, dutch manga awards, animecon

Nieuw! In de EnChantalled Boutique shop

De shirts uit de strip!!! Verschillende modellen shirts, tops en truien verkrijgbaar voor dames, kinderen, baby’s en zelfs voor je vriend/man ;D Op het moment is alleen ‘Free Hugs’ leverbaar. ‘Otaku Friends’ is nog in de maak (wordt vervolgd). Klik op het plaatje om naar de shirts te gaan.

NIEUW! In de EnChantalled Atelier shop.

Vond je het verhaal leuk? Deel het gerust met je vrienden door gebruik te maken van de deelknoppen hieronder of schrijf je gratis in als VIP en blijf op de hoogte van al mijn creaties.

VIP voordelen:

Elke week een mooie illustratie of schets in je mailbox

Als eerste op de hoogte van kortingen

Exlusieve kortingen alleen voor VIP

Een leuk E-cadeau op je verjaardag

Krijg 10% Korting EN mijn Artboek in je Mailbox

Wordt een VIP en laat je elke week via e-mail verwennen met een exclusieve actie en een mooie illustratie.

Yes! Welkom bij de club. :D Je ontvangt ieder moment een mail van me. Groetjes, Chantal (EnChantalled)