Manga Speedpaint Party: Chibi Zodiak Prinses Aries (Ram)

by | mrt 28, 2020 | Tekenproces filmpjes | 0 comments

Vanaf nu ga ik weer geregeld bloggen/vloggen en leuke speedpaint video’s maken. Ik heb nog veel video materiaal liggen van illustraties die ik getekend heb. Dus deze zal ik dit jaar omzetten tot leuke video’s. Ook mijn nieuwe illustraties die ik dit jaar en komende jaren ga maken zal ik omzetten tot leuke speedpaint video’s. Met speedpaint bedoel ik het tekenproces, maar dan versnelt. Heel veel kijk plezier! En vind je de video leuk, like de video en abonneer je op mijn nieuwe Youtube kanaal. Dank je wel!

Blijf op de hoogte!

VIP voordelen:

Elke week een mooie illustratie of schets in je mailbox

Als eerste op de hoogte van kortingen

Exlusieve kortingen alleen voor VIP

Een leuk E-cadeau op je verjaardag

Meer lees en kijk plezier!