art vlog blog

Manga Speedpaint Party: Chibi Zodiak Prinses Aries (Ram)

by | mrt 28, 2020 | Tekenproces filmpjes

Vanaf nu ga ik weer geregeld bloggen/vloggen en leuke speedpaint video’s maken. Ik heb nog veel video materiaal liggen van illustraties die ik getekend heb. Dus deze zal ik dit jaar omzetten tot leuke video’s. Ook mijn nieuwe illustraties die ik dit jaar en komende jaren ga maken zal ik omzetten tot leuke speedpaint video’s. Met speedpaint bedoel ik het tekenproces, maar dan versnelt. Heel veel kijk plezier! En vind je de video leuk, like de video en abonneer je op mijn nieuwe Youtube kanaal. Dank je wel!

Meer lees en kijk plezier!

Workshop: Digitaal Inkleuren

Workshop: Digitaal Inkleuren

In deze online manga workshop ga je een chibi kleurplaat digitaal inkleuren met de cel shading techniek. Dit is de inkleur techniek wat ook gebruikt wordt voor tekenfilms. Het is een ontspannen workshop, waar in ik laat zien hoe ik de techniek toepas en jij kan meteen...

Blijf op de hoogte!