Speciaal voor Pasen doe ik een Giveaway. Met mijn nieuwste illustratie Bunnie Girl heb ik één tas laten bedrukken en jij kan hem winnen. Het enige wat je hoeft te doen is naar mijn Facebook pagina te gaan en het desbetreffende bericht te liken. Deze heb ik bovenaan gepind, dus je ziet het direct.

Mijn facebook pagina is: https://www.facebook.com/Enchantalled

Je hoeft me niet te volgen op Facebook om mee te doen, maar als je daar toch bent en je vind dat ik leuke manga en kawaii illustraties en producten maak, zou je dan ook mijn Facebook pagina willen liken?   Dank je wel 😀

De Giveaway duurt tot en met 8 april en 9 april (mijn verjaardag) zal ik de winnaar bekent maken. Een winnaar kiezen gebeurt via loting.

Verder wens ik je heel veel plezier en vrolijkheid op Pasen.

manga anime tas roze