art vlog blog

Moederdag cadeau tip: Oma en kleinzoon samen als manga / anime figuur.

by | apr 30, 2020 | Tekenproces filmpjes

Kort over de video...


Eigenlijk zou ik volgende week pas een video plaatsen, maar omdat ik dit portret getekend heb voor een Moederdag cadeau plaats ik het vandaag. Je kan nu zien hoe ik met potlood en papier deze mooie portret maak. 😀

j

Tekenmateriaal

  • Een penpotlood
  • Gum van de penpotlood
  • Iets grotere gum van Faber-Castell
  • Een kwast om het gumsel weg te vegen
  • Een doezelaar
  • Haarlak om het portret te fixeren, zodat het niet meer afgeeft.

Alles kan je kopen bij een tekenwinkel.


27,9547,45

Meer lees en kijk plezier!

Workshop: Digitaal Inkleuren

Workshop: Digitaal Inkleuren

In deze online manga workshop ga je een chibi kleurplaat digitaal inkleuren met de cel shading techniek. Dit is de inkleur techniek wat ook gebruikt wordt voor tekenfilms. Het is een ontspannen workshop, waar in ik laat zien hoe ik de techniek toepas en jij kan meteen...

Blijf op de hoogte!