Zo hoi lieve mensen,

De tijd om met veel plezier door te modderen is voorbij. Mede ook omdat plezier toch echt afneemt naarmate je lichaam veel pijn heeft en heel erg moe is.

Ik ervaar nog wel plezier, zelfs als ik pijn heb, altijd al gedaan, maar op voorwaarde dat ik naar mijn behoeftes luister. En de behoefte om te tekenen, video’s maken, bestellingen te verzenden en sociaal te zijn op instagram is behoorlijk afgenomen.

O, wat is het bedje heerlijk! Ik slaap nu bijna net zoveel als mijn kat Spooky. Op de bank een boek lezen is nu opeens ook erg aantrekkelijk. Met Spooky slapend op schoot natuurlijk. Als het aan haar ligt blijf ik overspannen, want dat is veel gezelliger 😛

Maar zelf wil ik graag weer beter worden, dus het volgende is mijn plan:

Dit is open:

Online Cursus: Chibi tekenen

De chibi cursus blijft toegankelijk en nieuwe leden zijn welkom. Alles is daar geautomatiseerd en heb ik mezelf geclooned met video opnames. Dus het lijkt als of ik er gewoon ben en les geef.

Spreadshirt shop open

Hier verkoop ik kleding en stickers. Alles wordt door Spreadshirt geregeld en kan hierom open blijven.

Dit is gesloten:

Webwinkel gesloten

De webwinkel is gesloten tot en met juli.

V.I.P geen weekelijkse e-mails

Voorlopig geen nieuwe Weekly EnChantalled meer voor de V.I.P. Dit pak ik na juli weer op.

Video's, blog en social media.

Geen nieuwe video’s, blogpost social media berichtjes meer tot en met juli. De eerdere video’s zijn natuurlijk gewoon hier op de website en om mijn Youtube kanaal terug te zien.

Bereikbaarheid.

Alleen e-mails voor ruilen en terugsturen zal ik beantwoorden. Wel langzamer dan dat je van me gewent bent.

En dit allemaal voor het goede doel om geen Doornroosje te worden en daarmee Spooky te verslaan met slaap wedstrijden. Want dat is eigenlijk wat een burnout doet, het dwingt je om geestelijk en lichamelijk rust te nemen. Bijna 10 jaar geleden heb ik dat ervaren. zelfs van overeind zitten werd ik toen al misselijk. Dan liever nu een tijdelijk stop.

Mocht ik na juli niet hersteld zijn, dan verleng ik mijn herstel vakantie. Maar ik hoop dat dat niet nodig is.

Hopelijk tot in augustus!