Elke tekening die ik maak voor in de webshop heeft als doel jouw vrolijkheid en plezier te geven. Om dit doel te bereiken zijn veel onderwerpen mogelijk, maar welk onderwerp spreekt jouw het meest aan?

Toen ik aan Viool begon bedacht ik me dat er veel mensen zijn die van muziek houden en/of zelf een muziek instrument bespelen. Ik heb uiteindelijk voor viool gekozen, omdat dat een instrument is waarbij je de kleding van de muzikant goed kan zien. Ik wilde namelijk ook een mooie jurk tekenen die gebaseerd is op de Lolita kleding style. Ik hoop dat je de illustratie mooi vind. In de video kun je zien hoe ik haar ingekleurd heb.


Hieronder een aantal producten met deze mooie manga illustratie.

Zoals je kan zien heb ik kleding en accessoires voor zowel baby, peuter, kind, tiener en (jong)volwassenen. De kleding is van goede kwaliteit en de print blijft heeeeeeel lang mooi. En ja, het zit ook lekker. Daarnaast is er ook ruime keuze uit verschillende modellen shirts en kleuren. Hieronder heb ik een selectie gemaakt van de producten die je kan kopen met deze manga illustratie. Zit er wat leuks voor jouw tussen? Ze zijn ook erg leuk om cadeau te geven.
anime manga baby romper EnChantalled anime baby slab Viool_EnChantalled anime kinder shirt lange mouw Viool_EnChantalled anime kinder shirt lange mouw wit Viool_EnChantalled anime muismat Viool_EnChantalled anime shirt lange mouwen Viool_EnChantalled anime shirt losjes Viool_EnChantalled anime tas Viool_EnChantalled anime telefoonhoes Viool_EnChantalled anime trui Viool_EnChantalled anime trui wijde hals Viool_EnChantalled anime t-shirt Viool_EnChantalled