smileHet is tijd voor feest! Ik ben weer terug van mijn soort van sabbatical en ik voel me goed genoeg om eindelijk het 10 jarig jubileum van EnChantalled te vieren.

winkMijn rug pijn is gelukkig verminderd (dat is al reden genoeg voor een feesie), dus ik heb mijn webshop geüpdatet:

Kwantum kortingen

Je krijgt nu bij nog meer items kwantum korting. Wil je alle drie de notitie blokken…nu hoef je niet meer de volle mep te betalen. Kan je niet kiezen tussen de art prints? Neem er twee of meer en je hebt korting. Met ‘stel zelf samen’ kun je mixen en mechen met sleutelhangers, buttons, ansichtkaarten en waaiers. Super leuk en met de hand gemaakt.

Art print cadeau!

Je krijgt een mooie A5 formaat Art print cadeau bij elke bestelling van 50 euro of meer. De Art print zelf heeft een waarde van 11,50 euro, maar omdat het feest is geef ik ze graag weg.

Vernieuwde Gallerij

Ik heb de galerij aangepast, zodat jij nog makkelijker op illustratie kan zoeken. De illustraties zijn nu onderverdeeld in collecties.

  • Jubileum collectie.
  • Mama Rond Konijn collectie.
  • Chibi Zodiak, prinsessen serie collectie.