Terugsturen en ruilen

Niet tevreden? Geld terug. Ruilen kan ook.

Al mijn illustraties maak ik met liefde en alle producten die ik er van laat maken zijn van goede kwaliteit waar ik achter sta. Maar het kan zijn dat het item om wat voor reden niet naar wens is. Je mag het dan 14 dagen na ontvangst naar me terugsturen of ruilen. Terug sturen gaat volgens een paar stappen plan, zodat ik je de beste service kan geven en snel je geld kan terug kan geven of ander product kan aanbieden. Net wat jij wenst.

!Heb je iets in mijn EnChantalled Spreadshirt shop gekocht dan gaat het terug sturen via Spreadshirt. Hoe dat gaat lees je in de algemene voorwaarden van Spreadshirt onder kopje 10.

Spelregels terugsturen:

  • Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
  • Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen mits je de artikelen in goede staat retourneert.
  • Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Binnen Nederland is dat niet meer dan 3 of 7 euro. BelgiĆ« is dat maximaal 13 euro.
  • Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan EnChantalled geretourneerd worden binnen 14 dagen na aanmelding van het retour.
  • Om gebruik te maken van dit recht dien je de stappen hieronder op te volgen. Ik (Chantal) zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten.
  • Of als je dat liever hebt je een ander product opsturen van de zelfde waarde.

Stappen plan:

Stap 1: Suur me een mailtje of brief met de titel: Herroepingsrecht

Stap 2: Vul het mailtje of brief met de volgende gegevens in: (ik heb een ‘kopieer en plak’ model bericht gemaakt, scheelt je tijd. šŸ™‚

Hoi Chantal,

Ik wil graag gebruik maken van het herroepingsrecht / ruilen (kies welke van de twee je wilt).

Het gaat om het (de) volgende product(en):

Product naam:………………………………………

Product nummer (SKU):………………………..

Gekocht op:…………………………………………..

Ontvangen op:………………………………………

(Bij ruilen) Ik wil liever:…………………………

Mijn klant nummer is:…………………………..

Mijn adres is:………………………………………..

Mijn email:…………………………………………..

Alvast bedankt voor je hulp.

Groetjes,

(Je naam)

Handtekening:…………………………………….

(handtekening als je het per brief opstuurt)

Datum:……………………………………………….

Stap 3: Ik neem dan binnen 24 uur op werkdagen contact met je op via de mail. Meestal krijg je te horen dat je het product naar me op mag sturen.

In sommige gevallen zal ik naar meer info vragen.

Bij ruilen stuur ik je een foto van het product dat je liever wilt hebben. Als deze meer of minder kost krijg je ook te horen hoeveel je bij moet betalen of hoeveel je terugkrijgt.

Stap 4: Stuur het product op! šŸ˜€ Heel simpel! Wel wil ik je vragen om het zo snel mogelijk op te sturen. Je hebt 14 dagen de tijd, maar ik geef pas geld terug als ik het product heb ontvangen of een bewijs dat je het opgestuurd hebt, heb ontvangen. In die zelfde 14 dagen moet ik je terug betalen, maar als je pas op dag 12, 13 of 14 het gaat terug sturen, dan raad ik je aan om een bewijsje naar me te mailen, want anders betaal ik je pas de 15de of de 16de dag terug, wanneer het pakketje binnen is.Ā  Dit geld ook voor ruilen. Ik stuur het nieuwe product naar je op zodra ik het geld ontvangen heb en mits ik het direct op voorraad heb. Heb ik het niet op voorraad dan krijg je daar direct bericht van en wanneer je het product kan verwachten. Ik houd je dan op de hoogte via e-mail.

Stuur op naar:

enchantalled@gmail.com

of

EnChantalled

Chantal Visser

Koperslagerstraat 49

1825DE Alkmaar

Ik hoop je zo goed mogelijk geholpen te hebben. Mocht je nog vragen hebben of een klacht of juist een compliment ;P stuur me dan een mail.

Krijg 10% Korting EN mijn Artboek in je Mailbox

Wordt een VIP en laat je elke week via e-mail verwennen met een exclusieve actie en een mooie illustratie.

Yes! Welkom bij de club. :D Je ontvangt ieder moment een mail van me. Groetjes, Chantal (EnChantalled)