Tomofair was echt super leuk! We hadden het zo druk dat we dit keer geen foto hebben kunnen maken van de kraam. Maar ik kan jullie wel wat anders laten zien!

Want dit was de eerste conventie dat ik live ging tekenen. Gelukkig was Pieter, mijn vriend, mee om me te helpen met de verkoop aan de kraam, want zoals ik al zei we hadden het druk.

Ik wil iedereen die wat bij ons gekocht heeft of een portret heeft laten maken heel erg bedanken voor jullie steun en gezelligheid! Heel veel plezier met jullie aankopen! Jullie verdienen allemaal een mooie en vrolijke illustratie!

Misschien heb je iets leuks gezien in onze kraam maar kon je het op dat moment niet kopen. In onze webwinkel kun je het product misschien als nog bestellen.
Helaas zijn nog niet alle producten verkrijgbaar in de webshop. Op het moment werken we samen met Spreadshirt, waardoor we niet alle producten kunnen aanbieden die we zouden willen.
Kleine dingen zoals de wenskaarten, stickers, kettingen en sleutelhangers maar ook de portemonnees en tassen zijn nog niet verkrijgbaar. Maar hier wordt hard
aan gewerkt! We zijn bezig met het integreren van een aparte webshop waarin we zelf kunnen bepalen welke producten we aanbieden. We werken nu al vaak samen met super goede
drukkers en producenten die top kwaliteit producten leveren voor onze conventies. Binnenkort kun je deze producten ook rechtstreeks bij ons bestellen in de nieuwe webshop.

Natuurlijk houd ik jullie op de hoogte wanneer deze nieuwe shop af is via de nieuwsbrief en social media. Ik wens jullie een hele fijne dag en heel veel plezier verder!

Tomofair live portretten