Deze week ben ik met een uitdaging bezig waar ik op Tomocon 2014 in april mee ben begonnen: Het maken van 50 portretten.

Op Tomocon heb ik aan voorbijgangers gevraagd of ze het leuk vonden als ik een manga (of realistisch) portret van ze zou maken. Van degene die mee wilde doen, maakte ik een foto, zodat ik thuis op mijn eigen gemak de portretten kon maken. Super leuk maar ook super veel werk, vooral omdat ik de eerste 11 portretten meer ging uitwerken dan ik oorspronkelijk bedoeld had.

Om er voor te zorgen dat iedereen voor kerst zijn portret heeft las ik deze week een portret week in. Dit zal ik in november nog een of twee keer doen.
Deze week ga ik portretten maken waar ik maximaal 30 minuten over doe. Deze zijn dus minder uitgewerkt dan de eerste 11. Mijn doel is om er deze week tien af te hebben. Wanneer er een af is, wordt het portret hieronder geplaatst.

Omdat ik de eerste 11 nog niet in een blog heb staan, staan deze ook hieronder. Aan deze portretten heb ik maximaal drie uur per portret gewerkt.

 

De portretten van deze week:

SP15_preview_by_EnChantalledSP9_preview_by_EnChantalled SP12_preview_by_EnChantalledmanga portretmanga portret enchantalled manga portret EnChantalled

De eerste 11 Portretten:

SP21_preview_by_EnChantalled

SP11_preview_by_EnChantalled SP45_preview_by_EnChantalled SP10_preview_by_EnChantalled SP8_moeder_preview_by_EnChantalled SP8_dochter_preview SP7_preview_by_EnChantalled SP6_priview_EnChantalled SP3_preview_by_EnChantalled SP2preview SP1preview