Hoi Iedereen!

Zit je al klaar met je lootje? Pieter en ik hebben zojuist het winnende lot nummer getrokken…

…maar eerst wil ik jullie allemaal bedanken voor jullie support en een super gezellig en leuk weekend op Abunai!

Dank jullie wel!!!!

 

Nu de uitslag….Het winnende lot nummer is….

11

Gefeliciteerd als je dit lot nummer hebt!

Voor alle andere, volgende keer beter. En reken maar dat er een volgende keer komt! De eerste volgende con is de Halloween versie van Dutch comic con in Oktober. Ik wil daar ook een loterij organiseren. Daarnaast organiseer ik van tijd tot tijd een give-a-way of ander wedstrijd. Dus houd me in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Aan de winnaar:

Zou je me een e-mail kunnen sturen met de volgende gegevens:

  • Je naam en adres.
  • Een foto van het winnende lot (als bewijs).
  • Welk T-shirt je wilt. Mocht je dat nog niet weten, neem dan evengoed contact met me op.*
  • Je eventuele vragen of opmerkingen.
  • Doe dit graag voor 7 september 2016. Ik ben daarna op vakantie en pas weer 3 oktober terug. Mocht ik dan nog niets van de winnaar gehoord hebben trek ik een nieuwe winnaar.

*Je kan in de Boutique shop een T-shirt uitkiezen. De truien doen niet mee. Baby, kinder en shirts met lange mouwen kan je wel uit kiezen.

De boutique shop is een onderdeel van EnChantaled waar ik online manga en kawaii kleding verkoop. Je komt er ook als je in deze website, daar waar kan, op ‘kleding’ klikt.

Heel veel plezier verder allemaal! Ik ga gauw verder met het maken en plaatsen van nieuwe manga en kawaii items voor in de shop. Tassen van Ninja Kat zal in de loop van deze week online komen.