Mijn Visie

EnChantalled staat voor een liefdevolle wereld vol plezier en vrolijkheid.

Plezier, vrolijkheid, creativiteit, vrijheid en lekker jezelf zijn, zijn punten waar ik veel waarde aan hecht. Met EnChantalled hoop ik jou meer vrolijkheid en plezier te geven door middel van mijn illustraties.

Mijn Waarom

Waarom 1:

Het viel me op dat er helemaal geen manga en anime shirts voor vrouwen te koop zijn hier in Nederland. De shirts die ik tegenkom zijn vaak van bekende animeseries (niks mis mee) en naar mijn idee meer gericht op mannen (dat is wel weer jammer 🙁 ). Het model van de shirt is standaard en past niet echt bij een vrouw. Veel kleur keuze is er ook niet.
Vandaar dat ik besloten heb zelf vrolijke manga illustraties te maken en te verkopen op goede kwaliteit shirts, tops en truien die in verschillende modellen en kleuren verkrijgbaar zijn.

Toen ik eenmaal bezig was merkte ik op dat er voor kinderen en baby’s ook bar weinig is. Daarom heeft EnChantalled ook een baby en kindercollectie met manga en kawaii prints.

Het assortiment ben ik steeds aan het uitbreiden. Je kan nu ook tassen, portemonnees en vele andere items bij mij kopen, waardoor je hier ook kan slagen voor leuke cadeaus.

Waarom 2:

Ik heb gekozen voor manga illustraties omdat manga lezen en anime kijken door veel mensen als plezierige bezigheden beschouwd worden. Daarnaast zijn fans ook erg creatief geworden door cosplay outfits te maken of hun tekentalent een kans te geven. Ook is het altijd erg gezellig en leuk op conventies, zoals Abunai en Animecon. In het kort hebben veel mensen, waaronder ik zelf een plezierige associatie met een manga-tekenstijl. En plezier is wat ik jou wil geven :D.

Waarom 3:

Ik ben zelf een grote manga, anime en kawaii fan.
Mama Rond Konijn heb ik bedacht omdat ik ook een groot fan ben van konijnen. Super Kawaii

Waarom Bijzonder

  • Uniek. Alle illustraties zijn van mijn hand en profecioneel bedrukt op ruim assortiment top items.
  • Vrolijke en liefdevolle manga en kawaii illustraties.
  • Goede kwaliteit producten. Gaan lang mee.
  • Zowel voor baby’s en kinderen, als voor volwassen dames.
  • Bij de shirts heb je een ruime keuze uit kleuren, modellen en maten.
  • De shirts zijn zo milieuvriendelijk en eerlijk mogelijk.
  • Alles met liefde voor jou gemaakt.

Bedankt voor de mooie trui! Staat goed en ben er heel blijmee

(Gewonnen met de loterij 🙂)

Chloe

Blije Groei

EnChantalled heeft twee shops die met elkaar verbonden zijn. Ze hebben ieder een bijnaam in de haeder, zodat je altijd weet in welke van de twee je zit.

Atelier shop:

Deze website: waar je tassen, portemonnees, wenskaarten en nog vele andere producten kan kopen. Ook is dit het thuis front voor maatwerk en tekentips. De producten die ik hier verkoop zijn hand gemaakt of profecioneel bedrukt door verschillende drukkers waar ik graag samen mee werk.  Alles wat je hier bestelt gaat direct via mij. Ik help je graag dus neem gerust contact met me op.

Boutique shop:

De webshop waar je de shirts, rompers, schorten en truien kan kopen.

Hier werk ik samen met Spreadshirt, vandaar een aparte shop. Zij leveren goede kwaliteit shirts die lang mee gaan. De shirts kopen zij in van verschillende leveranciers die waarde hechten aan ons milieu en mensen rechten. Ze worden geproduceerd met minder tot geen gifstoffen en betere werk omstandigheden in onder andere de fabrieken. De manier waarop zij de shirts bedrukken is fantastisch! Het blijft heel lang mooi en voldoet ook nog eens aan de Oek0-Tex (Standard 100) keurmerk! Dus gif vrij! Je kan jouw manga shirt rustig meerdere keren wassen (max. 30 graden) en de illustratie blijft als nieuw voor een hele lange tijd.

Klik hier voor meer informatie over een merk shirt, wat zij doen voor een betere wereld en welke keurmerken ze hebben.

Klik hier voor meer informatie over Spreadshirt zelf.

De shirts worden zoveel mogelijk milieuvriendelijk en eerlijk gemaakt. Wat zeker bijdraagt aan een vrolijke en plezierige wereld voor ons allemaal!

WORDT EEN V.I.P EN ONTVANG MIJN E-ARTBOEK GRATIS!

VIP voordelen:

Elke week een mooie illustratie of schets in je mailbox

Als eerste op de hoogte van kortingen

Exlusieve kortingen alleen voor VIP

Een leuk E-cadeau op je verjaardag