Filmpje introductie EnChantalled

 

Met veel plezier heb ik samen met mijn vriend Pieter aan een nieuwe en verbeterde website voor EnChantalled gewerkt. Ik ben zo blij dat het af is! De website is nu gebruiksvriendelijker en overzichtelijker. Ook is de manga en kawaii kleding shop nu ingebouwd in deze website en kan ik gemakkelijker producten in de aanbieding doen. Kortom, we hebben het leuker voor jou gemaakt.

Wat is nieuw:

  • Bij een product met een nieuwe illustratie krijg je standaard korting. Kijk in de winkel onder het kopje ‘nieuw’ om welke shirts, truien, tops en rompers het gaat.
  • In de winkel is een kopje ‘sale’ bijgekomen. Wil je weten wat er in de aanbieding is? Neem dan daar een kijkje.
  • De pop-up. Eens in de zoveel tijd zul je een pop-up zien. Hiermee wil ik je op de hoogte stellen van een van mijn acties. Op het moment is het de actie dat je 5 euro kortingsbonnen krijgt voor mijn kraam op Tomofair, wanneer je je inschrijft voor mijn nieuwsbrief. Want ik waardeer het echt dat je op de hoogte wilt blijven.
  • De slideshow is ook nieuw.
  • Je kan nu zien of je vrienden me al volgen op Facebook. Ook zie je wat mijn laatste bericht is op Facebook.

Ik hoop dat je de veranderingen een verbetering vind. Ik ben eigenlijk heel erg nieuwsgierig. Laat me weten, via een comment hieronder, wat je van deze verbeterde site vindt.

Groetjes,

Chantal