Algemene voorwaarden win acties en give-a-way acties.

Deze algemene voorwaarden heb ik opgesteld op 4-2-2016 om dat het wettelijk verplicht is, maar eigenlijk doe ik het voor jou. Zo kan ik de eerlijkheid van het spel garanderen.

 

Toepassing:

 1. Deze algemene voorwaarden gelden op alle win acties en give-a-way acties georganiseerd door EnChantalled. Dit kan op de website, de nieuwsbrief, socialmedia pagina’s van EnChantalled en websites van derde zijn.
 2. Deze algemene voorwaarden kunnen altijd gewijzigd worden, maar nooit tijdens een wedstrijd of give-a-way.
 3. Faceboek, Instagram, Twitter en alle andere socialmedia bedrijven staan los van de wedstrijd. Zij willen graag dat je weet dat zij er niets mee te maken hebben, ook al wordt de wedstrijd op hun platform gehouden.

Deelname:

 1. Jee, iedereen die in Nederland of België woont mag mee doen! Let wel als je nog niet volwassen bent moet je toestemming vragen aan je ouders. Van mij mag je mee doen.
 2. De regels verschillen per wedstrijd en give-a-way. Deze vind je bij het betreffende spel.
 3. De winnaar wordt willekeurig gekozen. Iedereen heeft evenveel kans ook als je al eerder iets gewonnen hebt.
 4. Heb je gewonnen? Dan breng ik je op de hoogte via mijn blog, een e-mail of door jou te taggen op de betreffende socialmedia platform.
 5. Ik maak de namen van de winnaar of winnaars ook bekent aan alle andere deelnemers via de blog en de nieuwsbrief en/of socialmedia.
 6. Lieve winnaars, reageer wel binnen 7 dagen. Anders ben ik genoodzaakt een andere winnaar aan te wijzen.
 7. Om aan alle deelnemers te laten zien dat ik echt prijzen opstuur, stuurt de winnaar mij een foto terug van zichzelf met het gewonnen item. Deze foto plaats ik op mijn socialmedia, website en/of nieuwsbrief. Wanneer je meedoet aan de wedstrijd of give-a-way ga je hiermee akkoord.
 8. Mijn gekozen winnaar of winnaars zijn heilig. Boehahaha! Onderhandelen gaat dus niet.
 9. Heb je een klacht of een compliment, laat het me dan weten via enchantalled@gmail.com.

Wedstrijd of give-a-way wordt eerder afgebroken:

 1. Als het niet door kan gaan door technische problemen.
 2. Wettelijke redenen.
 3. Ik probeer zover het kan bekend te maken dat het spel is afgelast, maar ik ben hier toe niet verplicht en het kan zijn dat ik niet in de gelegenheid ben.

Privacy:

 1. Ik vraag alleen via e-mail om je adres, zodat ik de prijs kan opsturen en om je eenmalig te vragen of je een EnChantalled lid wilt worden (nieuwsbrief met leuke extra’s)
 2. Wedstrijden en give-a-way acties via een socialmedia platform, zoals Facebook. Tag ik de naam van de winnaars met de vraag of je me via email of een pbtje (Facebook) je adres wilt door geven.

Veel plezier!!!

Groetjes,

Chantal (EnChantalled)