Het is Pasen! En dat betekend een Paaseieren zoek actie! Nu met nog meer prijzen! Yeah!

Waarom deze actie? EnChantalled staat voor plezier en vrolijkheid verspreiden en daarom vier ik graag Pasen met jullie. Zeker in deze tijd dat van ons gevraagd wordt om thuis te blijven en we Pasen niet op een normale manier kunnen vieren, geeft het meedoen met deze zoekactie toch nog een Paas gevoel.

Het is dit keer ook rond mijn verjaardag (9 april) dus ik ben nog eens extra in de feeststemming 😀

Doe je mee?

 

Paaseieren zoeken

Van 10:00 uur zondag 12 april

Tot 22:00 uur maandag 13 april 

(eerste en tweede Paasdag).

Vind je het ei met nummer 1, dan win je één EnChantalled Ansichtkaart naar keuze!

Vind je het ei met nummer 2, dan win je dit leuke samengestelde pakketje:

  • Een A4 art poster: Vampier Lena
  • Een cadeaubon van 5 euro voor Online Manga Workshops (ruim een jaar geldig)

Vind je het ei met nummer 3, dan win je dit leuke samengestelde pakketje:

  • Een ansichtkaart: Meiko
  • Een notitieblok
  • Een cadeaubon van 5 euro voor Online Manga Workshops (ruim een jaar geldig)

Hoe doe je mee

Er zijn 6 eieren verstopt over 2 websites: Deze website (enchantalled.com) en onlinemangaworkshops.nl. Deze 6 eieren zijn verdeelt in twee soorten eieren: Een Winnend Paasei en een Paasei met korting.

Winnend Paasei

Heb je een winnend Paasei gevonden? Dan heb je een leuke prijs gewonnen. Maar om die te krijgen moet je wel snel handelen:

  • Ga naar dit Instagram bericht en plaatst in de reacties eronder de code van het ei en waar je de ei gevonden hebt. Wie het eerst komt heeft de prijs!
  • Stuur daarna een email maar mijn enchantalled@gmail.com met je naam en adres en als onderwerp ‘Paasactie’. Dan kan ik je de prijs toesturen.
  • Tweet, like, deel en post erop los, dat is geen must, maar het is natuurlijk leuk én gezellig! #Pasen2020 @EnChantalled

Je kan maar één prijs winnen. Dus als je al een winnend ei gevonden hebt laat de andere winnede eitjes liggen voor iemand anders. Je krijgt maar één prijs per persoon, zo voorkom ik dat één iemand er met alle eieren vandoor gaat.

Paasei met korting
Als je een Kortingsei hebt gevonden, kun je de code meteen gebruiken bij je bestelling. Maar let op tot wanneer de code geldt, daarna is dit feest weer voorbij.

Ga naar dit instagram bericht als je een Winnend Paasei gevonden hebt.

Wie mag meedoen.

Iedereen die in Nederland of België woont mag mee doen! Let wel op, als je nog niet volwassen bent moet je toestemming vragen aan je ouders. Van mij mag je mee doen.

Aan de winnaars.

Je prijs wordt dinsdag 14 April met PostNL naar je opgestuurd.

Disclaimer.

Faceboek, Instagram, Twitter, Youtube en alle andere socialmedia bedrijven staan los van de wedstrijd. Zij willen graag dat je weet dat zij er niets mee te maken hebben, ook al wordt de wedstrijd op hun platform gehouden.

 

Start met zoeken op deze website

Ga alle pagina’s langs! Mama Rond Konijn en Ik hebben de eieren goed verstopt. Succes!

Zoek ook hier! Mijn Online Manga Workshops.

Hoi ik ben Lolha en Mama Rond konijn heeft ook wat Paaseieren verstopt op onlinemangaworkshops.nl. Succes en plezier met zoeken!